1.jpg
Nuori pari palasi kotiin, ja he rakastivat ja himoitsivat toinen toistaan. Tämä rakkaus tulisi kukoistamaan ja pitkään. Palattuaan molemmat kokivat suuren muodonmuutoksen, uudet vaatteet ja...


2.jpg
uusi talo! Veikko toi taloon 20 000 simeleonia! Rikas mies, ja sellaisista talon väki piti. Autotalli saatiin rakennettua, mutta autoa ei saatu vielä ostettua.


3.jpg
Anika vanheni ja vanheni. Hän osti itselleen omasta mielestään todella kauniin mekon, joka oli sininen ja siinä oli violetteja pikku kukkia.


4.jpg
Veikko ei pystynyt lopettamaan siivousintoiluaan. Hän jatkoi intoiluaan vielä uudessa talossakin.


5.jpg
Talon miehet alkoivat vähentyä, sillä Repellä löystyi joku mutteri päässä ja hän vain käveli pois tontilta. Tuon jälkeen hänestä ei kuultu enää mitään.


7.jpg
"Isä, miksi teit näin?!!!" Heather äksyili ja kirosi isänsä.


8.jpg
"Oletteko vielä kokeilleet lääkärileikkejä Heatherin kanssa? Voin vannoa että ne ovat todella mukavia. Ja voin lainata teille minun ja Repen lääkäritavarat, jos vain haluatte? :D" Anika ehdotti Veikolle, ja Veikko katsoi Anikaa kuin tämä olisi hullu.


9.jpg
"Minähän en suostu tuollaisiin tekoihin. Rakastan tytärtänne, ja me aiomme odottaa ensimmäistä yhteistä kertaamme vasta hääyönä, sitä ennen ei mitään lääkärileikkejä," Veikko vannoi.


11.jpg
Anika päätti jälleen kerran muuttaa tyyliään vähän nuorekkaammaksi.


12.jpg
Ja oli syytäkin. Seuraavana päivänä, kesän ensimmäisenä päivänä vietettiin nuoren parin häitä. Joissa Anika oli ainoa vieras. Häiden teema oli vanhan-ajan Espanja pukujen perusteella.


13.jpg
Häät olivat menestys Anikan mielestä. Hän taputti kuin viimeistä päivää ja oli hyvin onneissaan Heatherin ja Veikon puolesta. Samalla hän muisteli omia häitää Repen kanssa. Koskettavaa.


14.jpg
Ensimmäiset laskut pelottivat Veikkoa. Häntä pelotti eniten että ei olisi rahaa, jolla laskut maksettaisiin. Mutta eniten Veikko pelkäsi ulosottomiestä! Hui.


15.jpg
Koska Heatherin elämäntoive oli musiikkiuran huippu, niin hän lähti musiikkiuralle töihin. Veikon elämäntavoite oli 6 lasta menee naimisiin! Huh huh.


16.jpg
Veikko ei ollut vielä löytänyt unelmiensa työpaikkaa, joten hän tarttui puhelimeensa ja soitti vanhoille tutuille, että hänen vaimonnsa voisi saada ylennyksiä, koska ylennykseen tarvittiin perheystäviä (hölmö juttu mielestäni).


17.jpg
Ja kasvimaan hoito jäi myös Veikon vastuulle. Veikolla on lelujen rakennus hopeinen-ansiomerkki, vaikka minulla ei ole edes Kauppa-Auki lisäosaa, en tiedä miksi.


18.jpg
Kun Heather tuli töistä kotiin, hän sai ylennyksen mutta en osannut intoilla siitä.


19.jpg
Uusi intoilemisen kohde oli hänen raskaus. Voi kyllä, Heather odotti ensimmäistä lastaan, ja häntä jännitti kovasti.


20.jpg
"Minäpä teen kunnon ruuat vaimolleni ja syntymättömälle lapselleni, niin lapsesta tulee suloinen pullaposki," Veikko tuumi ja kantoi pöytään hampurilaistarjottimia.


21.jpg
Graham isoveljen inhottava tapa pestä itseään julkisillä paikoilla oli sitten myös ilmeisesti periytynyt Heatherille. Hän saisi päästä eroon tuosta tavasta, ja toivottavasti lapsille ei periytyisi tuo tapa.


22.jpg
Heatherin vatsa se vain kasvoi ja kasvoi.


23.jpg
Anika löysi töistään uuden rakkauden, joka ei ollut komeimmasta päästä, mutta luonne oli se mihin Anika rakastui. Tuo mies oli hellä, eikä hän koskaan torjunnut Anikan rakkauden osoituksia.


24.jpg
"Kuule kultaseni, ei ole oikein järkeä hypätä päälleni tuolleen. Muistatkos, minä odotan sinun lastasi, joka on varmaan tällä hetkellä aika pannukakku," Heather vikisi Veikon alla.
"Ainiin, dämn," Veikko totesi, ja nousi ylös sohvalta.



26.jpg
Miten olikaan, pannukakku lapsi päätti syntyä maailmaan kesäkuun viimeisenä päivänä, ja juuri sillä hetkellä pihalla satoi kaatamalla vettä. Ennustus kenties?


27.jpg
Lapsi ei ollutkaan pannukakku, niinkuin olisi voinut luulla. Vauva on poika! Ruskeahiuksinen ja vihreäsilmäinen. Poikavauva sai nimekseen Elijah.


28.jpg
Vauvan kunniaksi Heather pyydysti ison kalan ja päätti tehdä siitä oikean kunnon juhla-aterian. Ahventa hunajaliemessä, nami.


29.jpg
Kun Veikko tuli töistä kotiin, hän on siis töissä Lainvalvontauralla, Heather kutsui miehensä lammen luo, ja suuteli häntä. Hän myös kertoi että Veikko oli isä. Veikko oli hyvin innoissaan ja suuteli vaimoaan intohimoisesti.


30.jpg
Siinä se juhlamenu nyt on. Kimalteli kuin kultakimpale.


31.jpg
Taloon saataisiin pian tehtyä tomaattimehua, joka oli Veikon lempijuoma. Hän päätti itse tehdä mehua, ja hän myös päätti että hän jakaisisi näitä tomaatteja syntymäpäivälahjaksi/joululahjaksi/aina lahjaksi. Aina.


32.jpg
Pihalla oli pieni tulipalo. Onneksi tulipalo sammui nopeasti, koska pihalla satoi kun tulipalo sattoi.


33.jpg
Elijah kasvoi suunnattoman suloiseksi taaperoksi, joka ei muistuta äitään paremmin yhtään. Hänessä on enemmän isänsä näköä. Horoskoopiltaan hän on rapu.


34.jpg
Onko Heatherilla ruokamyrkytys, vai onko hän raskaana? Mistä johtuu tuo salaperäinen oksentelu?

Ensijaksossa selviää mistä johtuu Heatherin salaperäinen oksentelu, Elijahin kasvu ja yllätyksiä aika monelle. Lue uusi jakso, ja voit ilman muuta laittaa kommenttia ja kysellä linkitystä :>