1.jpg
Ajan myötä Repen tavoitepisteet ne vain laskivat ja laskivat. Tämä johtui mammonatavoitteesta. Asialle piti tehdä jotain joten Repe päätti vaihtaa tavoitettaan. Hän sai perhetavoitteen, joka on paljon helpompi kuin mammona.


2.jpg
Pikkuiselle Grahamille saatiin rakennettua lastenhuone. Lastenhuone oli hyvin vihreä ja siellä oli sammakoita ja kanoja. Repe itse sisusti sen pojalleen.


3.jpg
"Hemmetti! Miksi sitä ylennystä ei voi vain tulla?! Olen ollut jo viikkoja töissä eikä sitä ole vieläkään tullut. Kohta tämä loppuu," Repe uhosi ja kirosi työpaikkansa.


4.jpg
Anika oli raskaana jälleen kerran! Ja Repe oli jälleen kerran yhtä innoissaan.


5.jpg
Graham kasvoi taaperoksi. Hän on niin omaperäisen suloisen näköinen. Hänessä on molempien vanhempiensa näköä.


6.jpg
Tomaatit kasvoivat ja kukoistivat. Anika keräsi ne, mutta ei myynyt niitä. Hän teki niistä maittavaa tomaattimehua, joka ei ollut mitenkään hyvää. Johtunee siitä että tomaatteja ei oikein hoidettu tai kasteltu.


7.jpg
Repelle kasvoi oikea möhömaha. Häntä hävetti se. Ja niin hän päätti kuntoilla sen pois.


8.jpg
Myös Anikalla kasvoi maha, mutta tämä johtuikin ihan hyvin luonnollisista syistä, eikä rasvaisista ruuista mitä Repe oli syönyt aamuin illoin.


9.jpg
Myös pikkuruinen Graham ajatteli vain ruokaa. Hän on muuten horoskoopiltaan kauris, tuli vain mieleen. Ja todella epäsiisti kauris.


11.jpg
Anikan toinen synnytys käynnistyi ja Repe vilkutteli hänelle tuossa vieressä. Repe oli käynyt synnytysharjoituksissa ja nyt hän pystyi katsomaan vaimonsa synnytyksen ilman pyörtyilyä ja pahoinvointia.


12.jpg
Tummansinisilmäinen, ruskeahiuksinen ja vaaleaihoinen tyttö syntyi taloon. Tyttö sai nimekseen Heather Elfman.


13.jpg
"Vipiiii. Vihdoinkin saimme tytön. Meidän oikea pikkuinen prinsessa!!" Repe julisti maailmalle.
"Aivan, oikea pikku prinsessa," Anika totesi ja halasi vastasyntynyttä pienokaistaan.


14.jpg
Isoveli Graham kasvoi lapseksi. Hänessä on hyvin paljon isänsä näköä. Komea pikkuruinen nuorimies.


15.jpg
Koska Graham ei vielä ollut ollut koulussa päivääkään, hänellä ei ollut kavereita, koska ei ollut tutustunut keneenkään. Hänen ainoa oikea kaverinsa oli maalausteline ja pensseli.


16.jpg
Repe juoksi ulos autosta intoa puhkuen. Hän sai vihdoinkin kauan haluamansa ylennyksen. Hänestä tuli sairaanhoitaja. Se oli hänen unelma-ammattinsa.


17.jpg
Perheen nuorin eli Heather kasvoi nyt taaperoksi. Hän on perinnyt todella ohuet kulmakarvansa äitiltään. En tiennytkään että kulmakarvojenkin tyyli on periytyvää.


18.jpg
Yöllä kun muut jälleen kerran nukkuivat Graham meni ulos ja päätti pyydystää parikymmentä tulikärpästä ja tehdä niistä hienon lampun huoneeseensa.


19.jpg
Äiti Anika sai poikansa kiinni tästä työstä.
"Mutta äiti, mä näin raketin ja se lens tässä pihalla. Mä pistin ne tulikärpäset purkkiin ettei raketti satuttaisi niitä," Graham selitti.
"Älä selitä," Anika vastasi kylmän viileänä.


20.jpg
Jos ruualla ei saa leikkiä, niin sama koskee varmaan myös jääkaappia. Voi tuota Grahamia, oikea hulivili. Aina tekemässä pahojaan, ja valehtelemassa.


21.jpg
Myöhäiselokuvana tuli Titanic, jonka koko perhe katsoi. Myös Heather. Titanic vaikutti nuoren neidin aivoihin silleen että hänestä oli kiva aina upottaa lelulaivoja ja kiduttaa laivan matkustajia.


22.jpg
Repe ja Anika päättivät vähän viettää hauskaa kun heillä oli kerrankin aikaa toisilleen. Anika näytti olevan hyvin innoissaan tästä illasta.


23.jpg
"Mä kuulin mitä te touhusitte isin kanssa eilen illalla," Graham tuli äitinsä luo aamulla ja selitti.
"Nyt kultaseni sinä olet kyllä kuullut ihan omiasi," Anika selitti ja yritti peitellä punastumistaan.


24.jpg
Graham tutustui pikkusiskoonsa, ja totesi hänen olevan ihan ok siskoksi.


25.jpg
Repe tultuaan aina töistä meni tyttärensä luo ja kiusoitteli häntä. Hän nosti tytön ilmaan eikä laskenut häntä alas. Joskus kävi niin että Heather alkoi itkemään ja silloin Anika ryntäsi paikalle ja nuhteli miestään.


26.jpg
Ilmeisesti Grahamin kympit eivät pahemmin kiinnostaneet Repeä. Hän nukkui mielummin, ja uneksi kaukaisesta omasta saaresta, jossa hän asuisi 10 havajilaisen tytön kanssa.


27.jpg
Nyt vihdoinkin Heather kasvoi lapseksi. Hänelle ostettiin syntymäpäivälahjaksi uudet vaatteet, joissa oli leijona. Leijona on hänen horoskooppimerkkinsa.

Ensijaksossa nähdään millaisia teinejä Grahamista ja Heatherista kasvaa. Lue uusi osa silloin, ja kommenttia voi laittaa jos haluaa :>