1.jpg
Aloitin aika nopeasti uuden legacyn, ja puhkun ainakin vielä peli-intoa. Tämän legacyn aloittaja on Anika Elfman. Hän pitää ruskea ja vaalea hiuksista miehistä, jotka eivät vilauttele alusvaatteita. Anikan elämäntavoite on Kultavuosipäivä. Ja hän aloittaa tämän legacyn yliopistolta.


2.jpg
Vaikka vaatteista voisi olettaa että Anika on hienosteleva leidi, niin oikeasti Anika on hippi. Hän rakastaa luontoa, ja rakastaa kokouksia joissa keskustellaan miten tuulivoimaa voitaisiin hyödyntää. Yksi hänen vahvoista periaatteista oli se että vaikka sataisi niin sateenvarjoja ei käytetä, sillä sateenvarjot on saatettu tehdä lehmistä.


3.jpg
Läksyt ja esseet tekivät Anikan elämän hyvin vaikeaksi. Onneksi yliopistollakin oli niitä tyhmiä, jotka tekivät mitä vain kunhan osasi suostutella. Ja Anika osasi suostutella.


4.jpg
Harrastus, mistä Anika piti kovasti oli juosta ympäri taloa nudistina. Se vähän ihmetytti ihmisiä, mutta ei se Anikaa haitannut.


6.jpg
Yleensä yliopistolta ei löydy tuon näköisiä miehiä. Anika löysi yliopistolta tälläisen maskotin, nimeltä Repe. Pelini tekee muuten niin että se korvaa yliopistolla olevien valmissimien alkuperäiset pelin hiukset ladatuilla hiuksilla.


7.jpg
Nuoret rakastuivat, ja Repe antoi Anikalle lahjaksi maskottihahmonsa pään. Anika liikuttui suuresti tästä lahjasta, ja lahja vakuutti hänelle että Repe oli kunnollinen mies, jonka hän voisi ottaa miehekseen.


8.jpg
Niin kunnollinen että Anika kosi häntä! Repe yllättyi tästä suuresti, ja samoin tuo vieressä oleva naikkonen. Tuo nainen oli jo kauan ollut salarakastunut Repeen, ja nyt häntä harmitti kun ei ollut kertonut tunteistaan ajoissa.


9.jpg
Naisen harmiksi Repe suostui Anikan kosintaan.


10.jpg
Nyt kun Anikalla oli kihlattu, hän ei pystynyt enää opiskelemaan, syömään, juomaan, käymään vessassa, nukkumaan tai edes kävelemään ilman että hän ajattelisi Repeä. Oli ainoastaan yksi oikea ratkaisu tehtävissä.


11.jpg
Yliopiston keskeyttäminen oli ainoa oikea ratkaisu Anikan mielestä. Ja niin hän teki. Hän lähti yliopistolta hymysuin ja häntä hieman nauratti niiden kaikkien luusereiden puolesta ketkä jäivät sinne opiskelemaan.


12.jpg
Anika muutti Leutovaara-naapurustoon, Auringonsiemenkatu 3:een. Heti ensitöikseen hän ei rakentanut itselleen pientä taloa, vaan päätti napata perhosia purkkiin ja tehdä niistä koriste-esineen.


13.jpg
Vasta toisena tekona Anika rakensi itselleen talon. Pieni ja vaatimaton, mutta siellä pystyi asumaan. Anika toivoi kovasti että Repen myötä talo laajenisi.


14.jpg
Niinpä hän soitti Repen paikalle, ja tämä oli oikea romanttinen jälleennäkeminen molempien puolesta. Heti tuon suudelman jälkeen Anika pyysi Repeä muuttamaan luokseen.


15.jpg
Repe muutti taloon, ja muutti vähän lookiaan. Hän on komea. Taloa saatiin myös laajennettua niin että makuuhuone ja olohuone saatiin erillisiin huoneisiin.


16.jpg
Häät pidettiin heti. Molemmilla on vähän erilainen tyyli. Repe piti seksikkäämmästä leopardikuvioisesta puvusta, joka oli vähän rennompi mutta se tihkui seksiä. Anika taas piti perusvalkoisesta, joka oli aina yhtä tyylikäs.


17.jpg
Jokainen talo vaatii puutarhan. Ainakin Anika oli sitä mieltä. Hän istutti talon reunalle tomaattimaan, jota hän päätti hoitaa rakkaudella. Puutarha saisi olla hänen vauvansa.


18.jpg
Myös vauvoista puhuttiin talossa.
"Näin minä pitäisisin vauvaa sylissäni. Minä antaisisin sille kaiken rakkauteni, ja kyllä minä vielä muistaisin sinunkin olemassa olosi ja tarpeesi," Anika kertoi.


19.jpg
Pari päätyi harjoittelemaan, sillä harjoitushan tekee mestarin. Jos he harjoittelisivat kunnolla, niin ehkä se lapsisikin tulisi helpommin.


20.jpg
Harjoittelu tuotti tulosta. Aika nopeasti. Repe taisi suostua helpolla Anikan pyyntöön. Anika oli raskaana, ja hän riemuitsi siitä niin kovasti että siivosi koko talon.


21.jpg
Vatsa se vain kasvaa. Ja Anikan into kasvaa.


22.jpg
Kylpyhuone on yksi mysteerinen paikka. Siellä on kaikki laitteet kunnossa, mutta jokin laite, vessa tai suihku aina vuosi. Ja ainoastaan öisin. Anika oli onneksi jälleen kerran viisas, hän luuttusi lattian ja osti uuden vessan ja suihkun.


23.jpg
Anikan lupaus hoitaa puutarhaansa kuin lastaan ei ihan onnistunut. Loppujen lopuksi Repe oli aina kitkemässä rikkaruohoja ja kastelemassa tomaatteja. Mitenköhän asiat lapsen kanssa onnistuisivat.


24.jpg
Jotta taloon saataisi lapselle ihania vaatteita, ja aivan uusia ja moderneja leluja, Repe päätti lähteä töihin hankkimaan elantoa perheelleen. Ala, jolle hän lähti töihin oli Lääkintä-ala.


25.jpg
"Kukkuluuruu... Kuka sieltä tulee. Tyttö vai poika. Kukkuluuruu...:D," Repe vitsaili. Anika katsoi nolona vieressä, mutta hänestä oli kivaa Repe niin välitti heidän lapsesta.


26.jpg
Lapsen syntymä oli käsillä. Anikan synnytys käynnistyi keskipäivällä, ja Anika huusi niin kovaa kuin hänen kurkustaan lähti ääntä. Repe ei pystynyt pahemmin auttamaan vaimoaan, hän kiljui itse vieressä.


27.jpg
Suvun ensimmäinen lapsi on syntynyt. Lapsi on poika. Hänellä on ruskeat hiukset, tumman siniset silmät ja hän sai nimekseen Graham.


28.jpg
"Kultaseni, tässä on poikasi Graham," Anika esitteli poikansa Repelle.
"Poikani, olen isäsi. Ja teen kaikkeni että olet onnellinen," Repe sanoi ja syleili poikaansa.

Ensiosassa Grahamin kasvua, ja myös syntyykö lisää lapsia, ja millaisia. Lue, kommenttia voi laittaa :> Ja linkitystä kysellä.