Tämä jakso on lyhyempi, koska halusi yliopistoajan, ja sitten muun ajan erilleen, että silleen. 17 kuvaa. Ei paljon. Mutta mutta, joo, en selitä enää... :D


1.jpg
Sisarukset saapuivat yliopistolle, mutta eivät löytäneet Elijahia mistään. Hän oli kadonnut. Suvun yliopistotontilta löytyi vain sisarusten eno, Graham. Emily tutustui enoonsa tyynysodan avulla.


2.jpg
Ensimmäisenä yliopistossa olo iltana kolmikko onnistui jo sytyttämään tulipalon. Nopeaa toimintaa. Andy oli huolissaan ettei hänen lettinsä palannut, hän oli kasvattanut sen vaivalla.


3.jpg
Palomies ei ollut mikään komea. Odotin että sieltä olisi tullut jo todella komistus, ja olisin saanut hänet mukaan legacyyni, mutta ei tietenkään.


4.jpg
Tässä siis on nyt tuleva perijä! Andy Elfman. Päädyin häneen koska hän on ihan hyvännäköinen simimieheksi, ja yliopistolta löytää helpommin kauniita naisia kuin miehiä.


5.jpg
Vaimokseen Andy valitsi puhelinluettelon avulla (hän avasi puhelinluettelon ja soitti ensimmäiselle simille, jonka nimi tuli hänen silmilleen, ja puhelu soi Elselle) Elsen.


6.jpg
Ja hän muiskautti ensisuudelmansakin jo melkei heti Elselle.


7.jpg
Myös kosinta taphtui hyvin pian. Andy ei pahemmin pitänyt yliopistosta, hän halusi vain ulos sieltä, että pääsisi perustamaan perheen, ja saisi hyvin paljon lapsia. Se oli hänen haaveensa, ja toivon mukaan myös Else toivoi samaa, sillä hänhän ne lapset synnyttäisi.


8.jpg
Olisi yliopistolla parempaa aikaa kuin erikoistua lihavoileipien tekemiseen. Läksyjen tekeminen, ja niiden lukeminen oli Emilyn mielestä tarpeetonta.


9.jpg
Graham-eno muutti hiustyylinsä samanlaiseksi kuin Andyllä. Se oli muotia yliopistolla.


11.jpg
Andy palasi kotiinsa, hyvästeli vanhempansa, puki parhaat vaatteensa (jotka ovat hyvin tyylikkäät, grr...) ja soitti rakastetulleen naiselle, Elselle.


12.jpg
Else yllättyi kovasti nähdessään rakkaansa tuon näköisenä. Andy pyysikin tuon suudelman jälkeen Elseä muuttamaan taloon. Else suostui, mutta oli vielä kieltämättä vähän shokissa näin nopeista elämän muutoksista.


13.jpg
Kunnon stailauksen jälkeen Else näytti hyvin erilaiselta, hänestä tuli todella kaunis, mitä hän oli jo ennen muodonmuutosta.


14.jpg
Andy teki radikaalin muutoksen hiuksilleen,. Hän ajoi hiuksensa kaljuksi, Elsen avustuksella, ja kiillot päänsä sillä mönjällä mitä laitetaan nahkakenkiin.


15.jpg
Kyllä ainakin Else piti kihlattunsa kampauksesta. Molemmat vaikuttavat niin rakastuneilta tuossa kuvassa.


16.jpg
Tämä pari muutti uuteen taloon, ja he sisustivat sen vähäisillä rahoillaan.


17.jpg
Taloon pihalle tilattiin puutarhapalvelusta kaksi omenapuuta, ja Andy ryntäsi heti istuttamaan ne. Hän odotti kovasti ensimmäisiä omenasatoja, ja että Else pääsisi tekemään hänelle raikasta omenamehua.


18.jpg
Ennen kuin omenamehu talkoot alkaisisivat, Else päätti istua alas, henkäistä syvään. Ja nauttia vain uudesta talostaan, ja elämästä Andyn kanssa.

Ensijakso tulee olemaan pidempia, ja siinä näemme nuoren parin häät ja kenties myös ensimmäisen lapsen? Lue uusi osa! Kommenttia saa ilman muuta laittaa, ja linkitystä kysellä :>