1.jpg
Kiva mummo tuo Anika. Hänestä oli kiva syksyllä hyppiä lehtikasoissa ,varsinkin sellaisissa jotka muut olivat vaivalla haravoineet ja hän sitten pilasi ne.


2.jpg
Veikko päätti vihdoikin ottaa lapsensa huomioon, ja hän auttoi Elijahia läksyjen teossa.


3.jpg
Taloon hankittiin upea, halpa ja luotettava sohva-auto! Sillä Heather huristeli töihin kun hän oli raskaana. Autossa oli niin mukava istuakin.


4.jpg
Kaksoset kasvoivat lapsiksi. Tässä on über-söpö Andy! Hän piti itseään prinssinä.


5.jpg
Ja tässä on toinen kaksosista, Emily.


6.jpg
Oli Anikan aika lähteä taivaaseen, mutta hän ei olisi millään halunnut jättää lapsenlapsiaan, ja varsinkaan Elijahia, joka oli hyvin kriittisessä iässä.


7.jpg
Andy ei osannut surra mummonsa kuolemaa, koska ei tuntenut tätä kovinkaan hyvin.


8.jpg
Veikko ei pitänyt vaimonsa ostamasta sohva autosta, joten hän päätti myydä sen ja ostaa uuden hienon avoauton. Siinä oli tyylikkäämpi ajella.


9.jpg
Heather lukittui talon kellariin, eikä suostunut tulemaan pois sieltä, ellei saisi tahtoaan läpi.....


10.jpg
Ja hän saikin! Taloon ostettiin kissanpentu, tyttö sellainen. Kisumirrin nimi on Prada, Prada Elfman.


11.jpg
Ruokakuppi taisi olla pikkuisen liian suuri pikkuiselle Pradalle.


12.jpg
Vauva kasvoi hyvää vauhtia Heatherin vatsassa. Veikko oli kokajan hellimässä lastaan.


13.jpg
Pojille ostettiin keinu, ja he pitivät kovasti siitä. Yleensä kyllä Elijah oli aina keinussa, ja Andy antoi hänelle vauhtia.


14.jpg
Emily taas piti enemmän sisällä leikkimisestä. Ja varsinkin kisumirri Pradan kanssa. He molemmat pitivät toisistaan, ja heistä tuli hyvät ystävät.


15.jpg
Pojat tekivät iltamyöhään vielä läksyjä pihalla! Eihän se käy, heidänhän pitäisi olla jo nukkumassa.


16.jpg
Illalla käynnistyi myös Heatherin kolmas synnytys. Hän piteli vatsastaan kiinni ja huusi niin kovaan kuin hänen kurkustaan lähti ääntä.


17.jpg
Synnytystä saapui seuraamaan Emily, joka kauhisteli tuota synnyttämiseen kuuluvaa hirveää huutamista. Hän halusi omasta synnytyksestään helpomman.


18.jpg
Taloon syntyi toinen tyttö! Tyttö sai nimekseen Elle. Hänellä on vihreät silmät ja vaaleat hiukset, niin kuin siskollaan Emilyllä.


20.jpg
Emily mietti syödessään muffinssiaan.
"Maistuvatkohan vauvat tältä?", hän pohti tuskaisesti, ja päätyi tulokseen, että vauvat maistuvat muffinseilta.


22.jpg
Elijah kasvoi teiniksi. Tavoitteekseen hän sai tiedon. Ja hän pitää kovasti punatukkaisista ja ruskeatukkaisista tytöistä, jotka eivät vilauttelisi alusvaatteitaan.


23.jpg
Elle ja Elijah tulivat hyvin juttuun. Elijahiin tarttui oikea kunnon vauvakuume. Se oli hyvin harvinainen tauti hänen ikäiselleen.


24.jpg
Kauniina kevät päivänä Emily tapasi Herra Pingviinin, joka töpsötteli kadulla oikein rauhallisesti, eikä yhtään ollut kuumeissaan.


26.jpg
Kun taloon ostettiin vihdoinkin kuntoilulaite, Veikko omi sen itselleen, ja Heather sai itselleen silmäruokaa. Hän nautti kovasti kun näki miehensä kuntoilemassa, hyvin hikisenä ja väsyneenä.


27.jpg
Elijahin avulla kasvoi Elle taaperoksi. Hän on horoskoopiltaan neitsyt.


29.jpg
Kesän ensimmäisenä päivänä vietettiin perhepäivää, ja silloin pidettiin oikein hauskaa. Pojat hakkasivat toisiaan ja tytöt heittelivät toisilleen palloa.


30.jpg
Elle ja pikkukisu Prada nauttivat toistensa seurasta. Prada kyllä näytti vähän onnettomalta, mutta pääasiahan oli se että Elle oli onnellinen.


31.jpg
"Minua ei enää kiusata!" Prada totesi, sillä se kasvoi isoksi kissaksi , ja näytteli aina vastaantulijoille hampaitaan. Se oli iso kissa.


32.jpg
Kun Elijah tuli koulusta, hän toi mukaan tytön, jonka nimeä en nyt sitten millään muista.


33.jpg
Elijah yritti epätoivoisesti flirttailla tälle neitokaiselle, mutta hän ei ihan onnistunut siinä. Tyttö ei pitänyt Elijahin vaatteista, eikä oikeastaan luonteestakaan.


34.jpg
Pakit masensivat niin pahasti Elijahin mieltä, että hän otti ja lähti yliopistolle. Hei hei.


35.jpg
Koulussa meni hyvin.


36.jpg
Niin myös Andyllä.


37.jpg
"Mepä saatiin kympit. Ollaan super kaksoset. Meitä ei estä edes, koko maailman presidentti!", kaksoset loruilivat ja naureskelivat lorulleen.


38.jpg
Spagetti, jos mikä, sai tämän parin käymään ihan kuumana toisiinsa.


39.jpg
Yöllä satoi vettä kaatamalla, ja ukkosti. PAM. Talon puuhun iski salama, ja puu syttyi palamaan. Onneksi se kuitenkin sammui aika nopeasti.


41.jpg
Talon puutarha oli kieltämättä vähän huonossa kunnossa, ja Andy päätti hoitaa puutarhan parempaan kuntoon. Hänestä voisi tulla hyvä puutarhuri.


42.jpg
Kaksosilla oli omia pakkomielteitä. Emily katsoi harvase päivä veljeään, kun hän oli alastomana suihkussa.


43.jpg
Vihdoinkin kaksoset kasvoi teineiksil. Tässä on kaunis Emily, ja hän sai tavoitteekseen nautinnon.


44.jpg
Tässä on Emilyn veli, Andy. Hän on myös hyvin komea. Ja hänellä on kivan normaalit kulmakarvat, toisinkuin veljellään Elijahilla.


45.jpg
Myös Elle kasvoi. Mutta hän kasvoi lapseksi.


46.jpg
Kaksoset päättivät lähteä yliopistolle, yhdessä. Ettei heitä vain kiusattaisi. Ja he ajattelivat muuttaa samalle tontille missä heidän veljensä Elijah asui.


47.jpg
Nyt kun Elle oli talon ainoa lapsi, hän nautti elämästään. Kukaan ei voinut määrätä miten paljon hän sai syödä, ja hän saisi enemmän joulu- ja syntymäpäivälahjoja. Hän oli onnellinen.


48.jpg
Elle löysi keittiöstä kupin, ja hän päätti juoda sen, ilman tietoa että mitä siinä oli. Se maistui hänestä hyvin erikoiselta....


49.jpg
Muki tippui maahan, ja Elle myös. Hän tunsi tappavan kivun ympärillään, ja yritti epätoivoisesti pyytää apua, mutta kukaan ei kuullut hänen avunpyyntöään.


50.jpg
Ja niin, Elle Elfman, kuoli.


51.jpg
Heather itki pitkän ajan tämän takia, hän ei kestänyt enää oloaan, ja hän halusi muuttaa pois talosta, koska ei kestänyt kaikkia muistoja lapsestaan.


52.jpg
Hän lähetti kirjeen yliopistolle, jossa hän pyysi että tuleva perijä tulisi nopeasti takaisin taloon, että Heather ja Veikko pääsisivät muuttamaan pois.


Ensijaksossa nuorten yliopistoelämää, ja kenestä tulee perijä! Sinä voit vaikuttaa siihen kertomalla mielipiteesi asiasta :>