2.jpg
Elijah oli Veikon unelmalapsi. Elijah piti hänestä, hän oli aina leikkisällä tuulella ja aina hymyilemässä. Nämä kaksi viettivät monta hyvää hetkeä toistensa kanssa.


3.jpg
Heather saisi kokea jälleen kerran raskauden ilon!


4.jpg
Töihin kannattaa mennä raskaanakin. Heather murehti kovasti miten perhe saisi lisää rahaa, ja niinpä hän päätti lähteä töihin.


6.jpg
Kun hän tuli töistä mieliala ei ollut samanlainen kuin mikä se oli aamulla. Se oli ymmärrettävää, raskaana olevilla on vaihtelevat mielenalat.


7.jpg
Veikko tykkäsi taas sateesta.


10.jpg
Taloon ostettiin oranssi auto, jolla Heather köpötteli aina töihin. Auto oli paljon mukavempi kuin mitä ne kimppakyydit olivat.


12.jpg
Tultuaan töistä Heather päätti ottaa rennosti, mutta ajatus ei käynyt toteen. Synnytys nimittäin käynnistyi. Keskellä pihaa.


13.jpg
Maailmaan tupsahti pieni poika nimeltä Andy. Hän on aivan samannäköinen kuin veljensä.


14.jpg
Kyllä, taloon syntyi kaksoset. Tässä on tyttö! Ja hänellä on vaaleat hiukset ja vihreät silmät. Nimeksi lapsonen sai Emily.


15.jpg
Elijah ei ollut iloinen perheenlisäyksestä, hän halusi olla se ainoa lapsi, jota rakastettaisiin ja jolle annettaisiin iso perintö. Nyt hänellä oli kilpakumppaneita.


16.jpg
Kaksoset saivat Elijahin vanhan huoneen. Mutta missä Elijah nyt asuisisi?


17.jpg
Täällä. Hänelle rakennettiin uusi hieno huone, jonka teema oli formulat ja autot. Se oli pojan unelma huone.


18.jpg
Ja samalla hänen syntymäpäivälahja. Elijah kasvoi suloisen näköiseksi lapseksi :>


19.jpg
Ja hän piti kovasti uudesta huoneestaan. Sängystä nyt ainakin.


20.jpg
Myös kalastus oli hänen intohimo. Ei kestänytkään kauankaan kun hän ansaitsi ensimmäisen kalastusansiomerkkinsä. Elijah myös haaveili kalastajan ammatista.


21.jpg
Naapuruston tytöt eivät oikein pitäneet Elijahin hyvin ystävällisistä elkeistä. Ne olivat hieman läpinäkyviä. Elijah yritti vain etsiä itselleen tyttöystävää, ei muuta..


22.jpg
Veikko kyllä ymmärsi kellon päälle. Hänestä paras aika maalata oli juuri silloin kun Elijah oli nukkumassa.


23.jpg
Heather ja Veikko nauttivat vielä toistensa seurasta kun kumpikaan ei vielä ollut vanha ja ryppyinen. He molemmat olivat vielä nuoria ja notkeita.


24.jpg
Pelehtimisen avulla myös Heatherilta lähti parikymmentä kiloa. Ja hän osti uudet vaatteet tunteakseen itsensä nuoremmaksi.


25.jpg
Vihdoinkin oli kaksosten vuoro kasvaa! Heather ja Veikko halusivat viettää molempien synttäreitä ihan saman aikaa.


26.jpg
Ensimmäisenä kasvoi kuitenkin Andy. Hän on ilmiselvä isoveljensä Elijah. Niin samannäköinen, ja vielä samanlainen luonteeltaan.


27.jpg
Myös pikku Emily kasvoi. Hän on suloinen pikku neiti, jossa on kovasti äitinsä ulkonäköä ja luonnetta.


28.jpg
Kuka voisi auttaa Elijahia koulun kanssa? No ei kukaan. Hänet oli melkein unohdettu kaksosten takia. Voi raukkaa.


29.jpg
Kaksoset nauttivat toisistaan. Andy usein piti Emilylle musiikkikonsertteja. Emily taputti ja jokelsi veljelleen. He rakastivat toisiaan. Ja tulisivat olemaan aina kavereita.


30.jpg
Aina kun Heatherilla oli vielä aikaa, hän livisti vessaan, lukitsi oven ja äänieristi seinät. Hän leikki kylpyammeessa, ja tämä oli hänen suuri salaisuus, josta kukaan ei tiennyt.


31.jpg
Mummo Anika ja Elijah leikkivät usein. Muta usein leikkiminen päätyi kiusaamiseen. Elijah kiusasi mummoaan, heitteli tätä päin vesi-ilmapalloja, kiviä ja kaiken lisäksi hämähäkkejä!


32.jpg
Veikko ei olisi millään jaksanut opettaa lapsiaan, mutta pakkohan jonkun sekin oli tehtävä. Tällä kertaa opettaminen jäi Veikon vastuulle.


33.jpg
Anika otti kirjahyllystä vanhan valokuva-albumin käteensä ja katseli kuvia. Albumissa oli paljon kuvia, joissa hän oli nuoria, hänellä oli kauniita vaatteita ja ei ryppyjäkään. Kyynel valui kirjan sivulle 123. Anika katsoi kuvia, että voisi aina muistaa itsensä nuorena.


34.jpg
Monet yöt Elijahia oli vaivannut aivan hirveä painajainen. Sellainen, josta hän ei suostunut kertomaan edes vanhemmilleen, tai mummolleen.


35.jpg
Hänen painajainen oli se että hän joutuisi vielä joskus pussaamaan pikkuveljeään Andyä. Siis aivan karseata, noh, ainakin Elijahin mielestä se oli karseata. Pelkkä ajatuskin.


36.jpg
Mitä, Heather tunsi taas pahaa oloa. Ei kai vain....


37.jpg
Voi kyllä! Heather oli raskaana. Tämä raskaus oli minullekin yllätys.


38.jpg
Raskauden aikana Heather leikitti paljon lapsiaan, vasinkin Emilyä, sillä hän halusi että Emilystä kasvaisi kaunis nuori neiti, joka olisi todella suosittu koulussa. Oikea koulukuningatar.


39.jpg
Myös television katseleminen oli Heatherista huippu kivaa, ja sitäkin hän teki aamuin illoin. Hänen lempikanavansa oli kokkitv. Sieltä hän oppi paljon uusia reseptejä.

Ensijaksossa selviää millainen lapsukainen Heatherin mahasta tulee, ja huomaavatko vanhemmat ELijahin ja hänen kouluongelmansa. Ja miten pitkälle elää suvun aloittaja, Anika Elfman.
Lue ensi osa, niin saat tietää. Kommenttia saa laittaa :>