1.jpg
Pitkän taksimatkan jälkeen nuoret pääsivät ulos taksista ja yliopistotontille. Kyllä se oli heistä mahtava tunne. Ensimmäisenä taksista tuli ulos perheen esikoinen eli Graham.


2.jpg
Ja toisena taksista asteli ulos hänen pikkusiskonsa Heather. Hän oli värjännyt juuri ennen yliopistolle menoa hiuksensa astetta vaaleimmiksi.


3.jpg
Taksista tuli ulos myös Grahamin koulukaveri (NPC-teini), joka oli kuollakseen rakastunut Heatheriin, mutta Heather ei osoittanut hänelle mitään kiinnostusta. Niinpä Veikko osti treffipalvelutädiltä lemmenjuomaa.


4.jpg
Lisäksi hän värjäsi hiuksensa ruskeiksi, koska sai kuulla Grahamilta ett' Heather piti ruskeahiuksisista miehistä. Hän osti myös uudet vaatteet. Lähteeköhän suhde nyt kulkemaan?


5.jpg
No voi kyllä. Heather tunsi yhtäkkiä vastustamatonta vetoa Veikkoa kohtaan. Veikko näytti laihemmalta, lihaksikkaalta ja luonnekin oli parempi kuin viimeksi. Heather rakastui pikku hiljaa tähän mieheen. Ja Veikko oli innoissaan.


6.jpg
Graham tyytyi romanttisiin kirjoihin. Häntä ei pahemmin naiset ja romantiikka kiinnostanut, mutta ei hän miehiinkään tuntenut vetoa. Mutta kyllä se oikea ihminen vielä jostain löytyisi.


7.jpg
Nuoret lähtivät iloisin mielin opiskelemaan. Oppiminen on aina kivaa.


8.jpg
Veikosta paljastui kunnon kokki. Hän oli aivan mestari tekemään ruokaa, ja lumosi ruuan teko taidoillaan Heatherin yhä syvemmällä lumoihinsa.


9.jpg
Myös talon siisteydestä pidettiin kunnolla huolta, kiitos Veikon. Minne Heather ja Graham joutuisivat jos heillä ei olisi Veikko apunaan?


10.jpg
Graham tuskaili päätöstyön kanssa. Hän ei tiennyt mitä kirjoittaisi, miten perustelisi ja hän ei yksinkertaisesti jaksanut. Pari kuppia kahvia auttoi häntä pysymään hereillä koko yön läpi.


11.jpg
Tämä pari se vain rakastui toisiinsa enemmän ja enemmän. Sen näkee Heatherin katseesta. He eivät halunneet valvoa koko yötä, niinkuin Graham, vaan he lähtivät nukkumaan omaan parisänkyynsä.


12.jpg
"Minähän valvon sinua aina Heather, nukuit tai oli pystyssä," Veikko mietti ja silitti Heatherin poskea. Heather hymisi ja nukkui syvää unta.


13.jpg
Kevät teki tuloaan, ja Graham halusi ikuistaa ensimmäisen kukan, jonka hän sattui näkemään aamulla kun oli menossa yliopistolle, hän kyllä myös vahingossa astui se päälle, ja kukka kuoli.


14.jpg
Palloilu oli myös hyvin kivaa nuorista. Heather ei vain ollut hyvä siinä ja heitti kerran jos toisenkin pallon Veikon silmään. Auts.


15.jpg
Veikolla oli näitä miehellisiä tarpeita. Niinkuin sekin että hänen täytyi katsella Heather kun hän oli kylpemässä.


16.jpg
"Kuule kultaseni, olen ihan rakastunut sinuun. Ja haluan elää loppuelämäni kanssasi," Heather kertoi.



17.jpg
Heather otti sormusrasian esille ja kysyi Veikolta;
"Veikko, rakkaani, tahdon sinut, tuletko miehekseni?"


18.jpg
"Tottakai tulen rakkaani! Tästä alkaa meidän elämämme, ja meidän tulevaisuus.  Sisustetaan talo, hankitaan lapsia ja sinä menet töihin. Mahtavaa," Veikko totesi.


19.jpg
"Tämä on meidän maljamme! Kippis ja kulaus," Heather sanoi ja nosti lasiaan.
"Kippis!" Veikko sanoi myös. Niin tämä pari lähti pois yliopistolta.


20.jpg
Graham päätti vielä jäädä yliopistolle ja tutustua tarkemmin tuohon punapäiseen postikantajaneitoseen. Hän tunsi aina palon kun katsoi tuota tyttöä.


Ensijaksossa Heatherin ja Veikon yhteiselämän alkua ja näemme taas Anikan. Ja miten on lapsien kanta. Kolmas sukupolvi? Lue uusi osa, ja saat tietää. Kommenttia saa laittaa :)