1.jpg
Isoveli Graham oli heti leikkimässä pyssyleikkejä siskonsa kasvettua. Hän ei tainut pitää ajatuksesta että hänen perijäsijansa oli uhattuna. Kaikista helpointa olisi siis hoidella vastustaja pois kuvioista.


2.jpg
Illalla syttyi suuri tulipalo, ja puolet olohuoneesta ja keittiöstä paloi. Palohälytintä ei ollut, joten tulipoalo oli sammutettava käsin Siinä kestin kauan, ja Anikalla oli mennä hermot monesti.


4.jpg
Se on kiva kun sanomalehdet kelpaavat naapuruston nuorisolle. Tuo poika juoksenteli monesti talon ohitse, varsinkin sateisina päivänä. Outo.


5.jpg
Alkutalvi saapui naapurustoon, ja Anika ja Repe pitivät sen kunniaksi kivaa illalla leikkimällä tyynysotaa.


6.jpg
Nyt kun tomaatit oli saatu kasvatettua, ja Anika oli ansainnut pronssisen ansiomerkin, niin hän päätti alkaa kasvattamaan kurkkuja.


7.jpg
Talven myötä tuli kylmä. Grahamille tuli jopa niin kylmä että hänen täytyi pitää talvivaatteita sisällä. Häntä hävetti kovasti talviasunsa, sillä hänen siskollaan Heatherilla oli aivan samanlainen talviasu.


8.jpg
"Oi kerro kerro kylpyamme, kerro kerro, mistä oi löytäisin sen miehen itselleni. Kerro kerro kylpyamme!" Heather maanitteli kylpyammetta, ja yritti etsiä itselleen miestä. Kun miehen kerran löytäisisi niin sekin homma olisi poissa tee-nämä-asiat-listalta.


9.jpg
Aika kului. Graham kasvoi perhetavoitteiseksi teiniksi. Hän on komea miehen alku. Hänen elämäntoiveensa on 3 lapsista valmistuu yliopistossa.


10.jpg
Onneksi Heather oli vielä huolehtimassa että isoveljen sänky oli pedattu.


11.jpg
Graham kirosi monet aamut jolloin hänen pikkusiskonsa leikki rakettilelullaan hänen sänkynsä edessä. Tämän takia Graham ei päässyt pois sängystä, ja myöhästyi koulusta.


12.jpg
Kilot tulivat takaisin Repen elämään. Hän joutui jälleen kerran treenaamaan. Hän päätti että vielä joskus hän perustaisi kuntosalin, joka menestyi kovasti, ja hänestä tulisi todella rikas.


14.jpg
Sateen jälkeen Grahamista oli kiva hyppiä vesilätäköissä, ja vielä kivempaa oli syyttää talon pihan sotkemisesta Heatheria.


15.jpg
Heather oli hyvin paljon sivistyneempi kuin isoveljensä. Hän luki aamuin illoin sanomalehtiä, hän teki huolellisesti läksynsä, hän joi kahvia ja onnistui saavuttamaan logiikan huipun!


16.jpg
Suihku ja kylpyamme eivät kelvanneet Grahamille. Hän nautti kun sai pestä itseään lavuaarin edessä, alastomana. Vielä joku aamu joku katsoisi ikkunasta sisään ja järkyttyisi.


17.jpg
Heather löysi kadulta suloisen kissan, ja rakastui siihen kovasti. Hän päätti ostaa oman kissan, kun olisis aikuinen ja hänellä olisi tarpeeksi rahaa.


18.jpg
Kissa ei ollut luonteeltaan niin suloinen, kuin miltä se vaikutti ulkopuolelta. Kissa ryntäsi talon sisään, tuhosi lasten läksyt, sohvat ja jopa huonekasvit!


19.jpg
Jo ensimmäisen ja toisen sukupolven välissä taloon hiipi rosvo. Yleensä minulla on kestänyt ainakin neljänteen sukupolveen että rosvo tulee taloon. Nopeaa toimintaa.


20.jpg
Ensilumi tuli vihdoinkin maahan! Kyllä siinä kesti, vaikka talvea oli jo kestänyt muuta simpäivä. Graham piti kovasti talvesta ja hän juoksikin heti pihalle pitämään hauskaa.


21.jpg
Hän oli niin innoissaan että päätti tehdä läksynsä jopa pihalla. Vaikka jäätyikin siitä, ja joutui lopettamaan läksyjen teon kesken kaiken. Onneksi sisällä odotti kuppi kuumaa kaakaota.


22.jpg
Anika sai ylennyksen töistä ja sai paljon lisää rahaa. Heather riensi onnittelemaan äitiä. Hänellä oli kuitenkin taka-ajatuksia. Heather ajatteli että hän saisi uuden lelulaatikon, nyt kun äiti oli saanut ylennyksen, ja hän päätti mielistellä äitiään.


23.jpg
Talvellakin puutarhasta piti pitää hyvää huolta, varsinkin kun rahaa ei ollut tehdä kasvihuonetta eikä ostaa sadettimia tai lämpölamppuja. Rahatilanne oli kieltämättä aika huono.


24.jpg
Vihdoinkin toisen sukupolven nuorimmainen Heather kasvoi myös perhetavoitteiseksi (alan kyllästyä perhetavoitteisiin). Hänen elämäntavoitteensa on saa kuusi lastenlasta. Hoh.


25.jpg
Tässä nyt yksi mummeli pääsee kasvamaan.


26.jpg
Anika kasvoi vanhukseksi. Ja tämän kasvun myötä sisarukset Graham ja Heather päättivät lähteä yliopistolle ja jättää Anika ja Repe toistensa seuraan.

Ensiosassa selviää perijä, kerro ihmeessä mielipiteesi :> ja nuorten yliopistoaikaa! Kommenttia saa laittaa!